fejlec

Beszéljük meg Együtt!

szerző admin 742 views0

Interaktív felületeinken adunk lehetőséget és segítséget Önöknek, hogy a legnépszerűbb és leghasznosabb témákban elinduljon az online tere-fere, és ki-ki megtalálhassa a saját ízlésének, társaságának és érdeklődésének megfelelő klubokat, hogy jól érezze magát a közösségünkben. Ehhez viszont mindenkit arra kérünk, hogy tényleg csak oda kapcsolódjon be, ahol jól érzi magát és nem zavarja sem  a téma, sem pedig a résztvevők, és csak azt mondja el, írja le vagy jelentesse meg, amit mások szemszögéből is fontosnak ítél, és amivel másokat nem sért meg!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!Ezeken az oldalakon megoszthatják gondolataikat, észrevételeiket és véleményeiket, de ugyanakkor informálódhatnak és kapcsolatot is építhetnek.

Az alábbi témákban indítottunk el TÁRSALGÓ felületeket Facebook Klubok formájában, amikhez Facebook oldalak is kapcsolódnak, és átjárás van közöttük:

HÍREK: Ha elolvasott mindent, ami érdekes, csevegjen és vitassa meg a nap híreit a HírZóna klubban!

EGÉSZSÉG: Amire a legjobban kell vigyáznunk! Ebben segít az Egészségvédelem klub, ahol a sok érdekesség és jó tanács mellett átadhatjuk egymás tapasztalatait is!

SZABADIDŐ: A pihenés, a kultúra, a sport és a szórakozás témájában várjuk a hasznos időtöltésről és más egyebekről a javaslatokat és az ötleteket a Kikapcsolódás klubban!

KONYHA: Osszuk meg egymással a legjobb ételeinket, a bevált recepteket, a jó ötleteket és a sütés-főzési praktikákat. Kérjük ki egymás tanácsát a Receptek Mindenkinek klubban!

MÚLTIDÉZŐ: Minden, ami jó volt a múltból! A régi korok szép emlékeit elevenítjük fel a rendhagyó Retró Világ klubban – mindenki legnagyobb örömére! Segítsen Ön is ebben, mert várjuk ide a régi emlékeket és képeket, a hang vagy a videós anyagokat is, hogy az utókor ne maradjon ki semmiből…

KEDVEZMÉNYEK: Mindenféle általános és egyedi kedvezményről, akcióról, ajánlatról és lehetőségről találnak folyamatosan információkat a Kedvezmények Nyugdíjasoknak klubban! Ide várjuk a kapcsolati tőke vagy a személyes utánajárás révén kieszközölhető felajánlásokat és akciós lehetőségeket is, úgy helyi, mint országos szinten.

TÁRSALGÓ: Az egyéni és társas kapcsolatok színtere! Ha bármilyen probléma van, valamit nem ért, tudni vagy kérdezni szeretne, a Beszéljük meg Együtt klubban ezt bátran kibeszélheti, mert ez a legjobb módszer mindenkinek! Ne fojtsa magába a gondokat, mert mások segíthetnek, de ha valami zavarja, arról is beszélhet.
Itt feldobhat bármilyen témát, sőt, még vitázhat és vitatkozhat is – de csak érvekkel és kulturált módon, ahogy ez egy normális közösségben illik!

Járjunk nyitott szemmel, figyeljük a körülöttünk zajló eseményeket, vegyük észre a lehetőséget, és mindezt adjuk át és osszuk meg egymással, ha az fontos vagy hasznos lehet!

A TÁRSALGÓ házirendje:

A Társalgó bárki számára elérhető, akinek Facebook oldala van, és lehetőséget nyújt az adott témákat érintő szabad véleménycserére, az alábbi szabályzat betartásával!

A Társalgó szabályai felhasználóknak:

  • A hozzászólások tartalmáért annak írója felel.
  • A Társalgót mindenki olvashatja, de hozzászólni csak a klubokhoz csatlakozó tagok tudnak.
  • A hozzászóló a Társalgóban és az ahhoz kapcsolódó oldalakon lemond a szerzői jogáról, kihelyezett írásai, vagy a képi, hang- és videós, illetve egyéb anyagai szabadon felhasználhatók és megjeleníthetők.

A Társalgóban az alábbi tevékenységek nem megengedettek:

  • Bármilyen módon nemzeti, nemzetiségi, vallási, faji, nemi vagy politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sértő nevek, szavak vagy kifejezések használata.
  • Obszcén, agresszív vagy félelemkeltő szavak használata.
  • Minden olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum lényegét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.
  • Cégek, termékek vagy szolgáltatások reklámozása, újságok,  promóciók, hivatkozások és weboldalak megjelenítése, illetve portálok, linkek vagy egyéb elérhetőségének feltüntetése.
  • Bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbujtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő vagy nyújtó viselkedés, továbbá nyílt szexualitást leíró vagy ábrázoló hozzászólások elküldése.

A Társalgót és minden egyéb oldalt moderátorok figyelnek, akik a fentiekben leírtak figyelmen kívül hagyása esetén bármelyik felhasználót akár előzetes figyelmeztetés nélkül is kizárhatják!

Hasznos időtöltést, jó barátságokat, sok kedvezményes lehetőséget és jó csevegést kívánunk mindenkinek!

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider