fejlec

Budapesti nyugdíjasok közössége

szerző admin 1 469 views0

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK MINDENKIT Magyarország legnagyobb Nyugdíjas közösségének BUDAPESTI oldalán!

A tájékoztatás és közösségépítés mellett a legfontosabb célunk az, hogy biztosítsuk a nyugdíjasok számára mindazt, amit az internet lehetővé tesz. Így könnyebb lesz az életük, barátkozhatnak és informálódhatnak, vagy kedvezőbb lehetőségekhez juthatnak, segítséget kaphatnak az egészségmegőrzéshez, de megtalálhatják a fontos híreket, a praktikus tanácsokat és a hasznos információkat is.
És persze itt van a közösség ereje, amivel segíteni tudják egymást, hiszen ennyi ember bármire képes – akár a lehetetlent is megoldja!


Jelmondatunk az, hogy „Együtt sokkal könnyebb minden!
Azért indítottuk el ezt a folyamatot és az oldalt a nyugdíjasok részére, hogy legyen egy hely, ami velük együttműködve, róluk és nekik szól!
Ezért arra kérünk szépen minden budapesti nyugdíjast, hogy LÁJKOLJA ITT és ossza meg a Facebook oldalt, utána pedig csatlakozzon a fővárosi klubba, mert megismerve egymást sokkal egyszerűbb lesz kapcsolatba kerülni és barátságokat kötni, fontos hírekről értesülni, tanácsokat adni és kapni, vagy akár találkozókat szervezni, de informálódni is könnyebben tudnak majd a környezetükben lévő dolgokról vagy eseményekről, és persze a nyugdíjasok számára felajánlott kedvezményes lehetőségekről.
Tartsanak velünk, mert ezzel is szeretnénk az életüket könnyebbé és szebbé tenni!
Köszönjük szépen!

FONTOS INFORMÁCIÓK ÉS SEGÍTSÉG!
A minél szélesebb, teljesebb és hasznosabb információcsere érdekében kérünk szépen mindenkit, hogy hívja meg ide a nyugdíjas barátait és ismerőseit is, vagy osszák meg és küldjék el nekik üzenetben az oldal linkjét: https://www.facebook.com/Nyugdijasok.Budapest
Arra kérünk mindenkit, hogy a közvetlen és hatékony kommunikáció érdekében csatlakozzanak a Facebook csoporthoz is, aminek a linkje itt található és kattintható:
https://www.facebook.com/groups/Nyugdijasok.Budapest
Ezután a klubban a „Csatlakozás a csoporthoz” gombra kell kattintani, ami a borítókép jobb alsó sarkában van. Ez csak később kerül elfogadásra, és majd értesítés jelenik meg róla. Ha bármilyen kérdés felmerül, kérjük jelezzék.

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider