fejlec

FÜRDŐBELÉPŐ NYUGDÍJASOKNAK KEDVEZMÉNYESEN!

szerző admin 13 315 views0

Az ország sok fürdőjében kínálnak kedvezményeket akciók, csomagajánlatok, OEP-kedvezmények, és a hét bizonyos napjain érvényes engedmények formájában.


A strandszezon már véget ért, de a kedvezmények szezonja ezzel elkezdődött a termálfürdőkben. Nyáron erre nincs szükség, mert megtelnek a fürdők, de utána már sokkal erősebben kell csalogatni a vendégeket. Nem véletlen, hogy számos fürdőben ilyenkor kínálnak kedvezményeket, amiket most összegyűjtöttünk.

furdo5

Agárdi Gyógyfürdő
A Fejér megyei nyugdíjasok vehetik igénybe az OEP által támogatott gyógyászati kezelésekre vonatkozó akciót. Az egész napos fürdőbelépő mellé alkalmanként három kezelést is magában foglal a csomag. Az ára a maximálisan elérhető 60 kezelést egyben kifizetve, 13 200 forint, ami kb. fele a teljes árnak. A helybéli, gárdonyi nyugdíjasoknak ez még olcsóbb, csak 12 ezer forint. További részletek ITT a fürdő honlapján.

Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum
A fürdő „Őszi szaunaélmény” nevű csomagajánlata október 30-ig érvényes, ami 3.990 forintért élményfürdő és szauna felnőtt napijegyet, valamint egy választható szaunaszeánszot foglal magában.

Ceglédi Gyógyfürdő
INNEN tölthető le
egy kuponfüzet, amivel bizonyos időszakokban kedvezményeket kínálnak, és szeptemberben még érvényes. Ebben a hónapban a kupont beváltó nyugdíjasok 20%-os kedvezménnyel tudnak belépőt venni.

furdo6

Celldömölk – Vulkán Fürdő
A fürdő akciója december 23-ig érvényes, ami hétfőnként és csütörtökönként vehető igénybe. A felnőtt és a gyermekjegy csak 990 forintba, a nyugdíjas belépő pedig 690 forintba kerül. Péntekenként is van akció, a szauna napijegy 1500 helyett 1190 forintba, a délutáni szaunajegy pedig 1100 helyett 790 forintba kerül.

Debrecen – Aquaticum
Külön akció van az élményfürdőre és a termálfürdőre. A mediterrán élményfürdőben kedden és csütörtökön féláron egész napos felnőtt belépőjegy venni. A termálfürdőben a nyugdíjasok hétfőnként 30%-os kedvezményt kapnak a belépő árából, szerdánként pedig a hölgyeknek jár ugyanennyi árengedmény.

Harkányi Gyógyfürdő
Szeptemberben hétfőtől péntekig minden nap más kezelés vehető igénybe 50%-os kedvezménnyel. Ezen kívül két csomagajánlatot kínál még a gyógyfürdő, amiről további részleteket ITT talál.

Kaposvár – Virágfürdő
A www.kapos.hu írta, hogy megállapodást kötött a kaposvári fürdő és a megyei nyugdíjas szövetség. Ennek során a legalább tíz főből álló Somogy megyei nyugdíjas csoportoknak kedvezményt nyújtanak, a belépő árából 20%-ot, a gyógyfürdőéből pedig 33%-ot.

furdo2

Mezőkövesd – Zsóry Gyógyfürdő
Szeptember 27-én kedden, a Turizmus Világnapja alkalmából a fürdő egész nap a délutános jegy áráért, 1.450 forintért látogatható.

Mórahalom – Szent Erzsébet Gyógyfürdő
Október 31-ig igénybe vehető a „családi péntek” akció, amivel 30%-os kedvezményt adnak a családi belépők árából.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
A fürdőnek „nyugdíjas kedd” akciója van, amikor 900 forintért lehet egész napra jegyet váltani. Itt is a nyugdíjas igazolvány felmutatását kérik a pénztárnál.

Szentgotthárdi Termálfürdő
Októberben kedvezményes belépőt kínálnak a nyugdíjasoknak 2.200 forintért, amihez 280 forintos áron lehet szaunabelépőt váltani. Itt a nyugdíjasokkal érkező felnőtt kísérő is 2.800 forintért válthat belépőjegyet, amihez egy ajándék kávé vagy sütemény is jár az önkiszolgáló étteremben, valamint egy kedvezményes kupon a következő látogatáshoz.

furdo4

Zalaegerszegi Termálfürdő
Azok a 14 év alatti gyerekek, akik 5-ös érdemjegyet kapnak az iskolában, ingyen mehetnek be a fürdőbe! A jegyet az ellenőrzővel kell igazolni, és csak szülői kíséret mellett érvényes az igénybevétele. Szeptember 30-ig még iskolakezdési akció is van, amivel a családosok 10%-os kedvezményt kapnak. A kedvezmény a család összes tagjára, tehát a felnőttekre is vonatkozik, és sávosan növekszik, vagyis egy gyermek után 10%, két gyermek után 20%, három gyerek után pedig 30%. Az akció maximum 3 gyermekig vehető igénybe.

Zalaszentgróti Termálfürdő
A zalaegerszegihez hasonlóan itt is van 5-ös osztályzat akció, de ezen felül minden kedden 20%-os kedvezményt adnak a nyugdíjasoknak, szerdánként pedig a nagycsaládosoknak adnak ugyanennyit.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider