fejlec

NEM FOGOM BE PÖRÖS SZÁMAT! Interjú az elítélt professzorral, akinek a bűne az, hogy hatékonyan gyógyított…

szerző admin 4 818 views0

Dr. Horváth István orvos-biológus akadémiai doktor, a koleszterin antigén antitest és a művér feltalálója, akit az érelmeszesedést gátló oltása miatt egy év börtönre ítéltek és 6 millió forint pénzbírsággal sújtottak! A bűne az volt, hogy találmányát engedély nélkül állította elő és adta át a gyógyulni akaró embereknek.
A büntetést 3 évre felfüggesztették.


Dr. Horváth István a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) doktora, 40 évig vezette az Országos Bőr- és Nemikórtani Intézet (OBNI) szerológiai osztályát. A nyolcvanas évek közepén jött rá, hogy az érelmeszesedés és érszűkület egyik kiváltó oka nem az egyébként létfontosságú koleszterin termelődése, hanem az azt a szervezet számára felhasználhatóvá tevő antitestek hiánya, vagyis az érelmeszesedés oka a koleszterin anyagcserezavara.

Ezért kifejlesztett egy antitest-termelést fokozó oltóanyagot, amivel 2005-ben Genfben a találmányi világkiállításon aranyérmet nyert. Mivel feltalált vakcinát nem sikerült engedélyeztetnie, mert az ehhez szükséges – embereken végrehajtandó – tesztekhez nem kapott állami támogatást, így a hozzá forduló embereket engedély nélkül segítette hozzá az oltóanyaghoz.
DrHorvathA felfedezés, ami csak Magyarországon 15 ezer életet menthetne meg évente, óriási szálka a gyógyszergyárak szemében, akik milliárdos üzletektől esnek el, ha a szérumot megkapják az emberek. Inkább megpróbálják kóklernek és csalónak kikiáltani, pedig emberek százezreinek életét lehetne megmenteni ezzel a világraszóló találmánnyal. A Professzor nem adta el sem Kínának, sem Amerikának az oltóanyagot, mert azt akarja, hogy itthon maradjon és hazánkat, a magyar embereket gyógyítsa és gazdagítsa ezzel, mégsem értékelik ezt a gesztust és a vakcinát sem!

AZ INTERJÚ ITT TEKINTHETŐ MEG: https://www.youtube.com/watch?v=QZr6ZNtXHow&feature=share

FELHÍVÁS!
TÁMOGASSUK MINDANNYIAN AZ ÖSSZEFOGÁST A PROFESSZORÉRT!
Csatlakozzon és terjessze ezt a felhívást, hogy összefogjon az ország Dr. Horváth István Akadémikus Professzorért. Mentsük meg világhírű találmányát az emberi életek megmentése érdekében.
Ha egyetért lájkolja és ossza meg ezt az oldalt: https://www.facebook.com/FogjunkOssze

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider