fejlec

Sminktanácsok 50 fölött

szerző admin 11 638 views0

Mi ajánlott, és mit tilos használni idősödő hölgyek szépségápolása kapcsán?


Szokták mondani, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ez csak részben igaz! Ha egészségesek vagyunk, ha nem gyötörnek gondok, az azonnal látszik az arcon. Mintha a ráncok is kisimulnának! Ám egy rossz hír, egy hirtelen betegség szinte éveket öregíthet.

Ilyenkor ne legyünk restek, és alkalmazzunk pár kozmetikai trükköt, ami után kellemesebb lesz tükörbe nézni. És egyáltalán nem baj, ha nincs ráírva az arcunkra, hogy valami bajunk van!

Első tanács: szerezzünk be egy jó minőségű folyékony alapozót! Ez segít eltüntetni az arcbőr hibáit. A színválasztásnál kérjük az eladó segítségét, hiszen ő jobban látja az üzlet mesterséges fényében is, hogy mi illik az arcszínünkhöz.

Middle-aged woman applying cream on face

Második tanács: hangsúlyozzuk azt, amit leginkább célszerű! Az arc sminkelése során ügyeljünk arra, hogy mit emelünk ki. Választhatjuk a szemöldököt, a szemet, az ajkakat. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba! Nem olyan óriási költség beszerezni egy szempillaspirált, egy szemhéjpúdert, egy selymes csillogású rúzst! Ha ezek felvitelére ecsetet használunk, meg fogunk lepődni, mennyivel jobban mutat!

Ha a szemöldök kiemelését tartós festékkel akarjuk megoldani, akkor ne feketét válasszunk, hanem inkább a világosabb, barnás mokkát. De még jobb, ha por alakú szemöldök festéket használunk!

Make up is woman's best friend

Senkinek nem ajánljuk 50 év felett:

  • erős színű szemöldök festést
  • feltűnő arcpírt
  • erős színű szemhéjpúdert
  • mindent elfedő vastag alapozót

Ha a sminkelés visszafogott, akkor természetes, ápolt hatást fog kiváltani. És meglátja, mindenki megdicséri majd: Milyen jól nézel ki!

átváltozás4

Kedvcsinálóul pár szolid átalakítás, amelynek eredményeként a hölgyek minimum 10 évvel látszanak fiatalabbnak a koruknál! Tessék őket követni!átváltozás

átváltozás 2átváltozás 3

Ha tetszett a cikk, ossza meg másokkal is!

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider