fejlec

Féláron mehetnek november végéig a nyugdíjasok a fővárosi állatkertbe! De a gyerekeknek is ingyenes a hétvégéig!

szerző admin 411 views0

November 6-ig, azaz vasárnapig a 14 éven aluli gyerekek díjmentesen látogathatják a városligeti intézményt, de kedvezményt kapnak a nyugdíjasok is, mert november végéig a belépő kevesebb mint feléért, 2200 Ft helyett csak 1000 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmények mellett programokban sem lesz hiány.


Ebben az időszakában minden nap állatbemutatók, tréningek és látványetetések várják az érdeklődőket. A programok között szerepel a sörényes hangyászok, az óriásvidrák és a keák látványetetése, a koalák etetése és mérlegre tétele, valamint az oroszlánfókák tréningje, az „Állatok akcióban” című állatbemutató és még számos érdekesség.

allatkert8

A programok mellett felhívják a figyelmet a közelmúltban született kisállatokra, így az erszényből már kijáró szürke óriáskenguru kölykökre, a szurikáta kölykökre, a kis pandákra és a sörényes hangyászokra, mert az utóbbi két fajnál kölyök is cseperedik éppen.
Érdekesség lesz még az Állatkert főterén az a másfél mázsás óriástök, amit egy agárdi őstermelő ajándékozott a városligeti intézménynek.

allatkertes

Ne hagyja ki senki ezt az akciós lehetőséget a szabadidő hasznos és praktikus eltöltéséhez!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider