fejlec

1 perc alatt megállítható a szívroham

szerző admin 13 895 views0

Egy farmer megosztotta a világgal a sokéves receptúrát, amivel azok gyógyítják a szívinfarktust, akiknek a távolság miatt esélyük sincs hamar orvoshoz kerülni.
A módszer hívei szerint a szívinfarktus kizárólag azért végződik kb. 80 % -ban halállal, mert az emberek tanácstalanok, mit tehetnének.
Nekik viszont van egy bevált receptjük, melyet nagy hatásfokkal tudnak alkalmazni.
Életmentő ital lehet:
-egy pohár meleg víz
-egy teáskanál cayenne bors


Ha az egyén észnél van, akkor azonnal meg kell itatni vele ezt a keveréket. Ha már eszméletlen, akkor a nyelve alá kell cseppenteni 4 cseppet a cayenne tinktúrából.

Ez egy alternatív gyógymód, ami sok olyan emberen segített, akik elérhetetlen távol voltak a kórházaktól. A farmer állítja, hogy a szívinfarktus egy olyan állapot, mint pl. egy vese görcs. Váratlanul jön, de kezelhető!

Aki teheti, tartson otthon cayenne borsot és cayenne tinktúrát.

bors2
A cayenne bors nem is bors, hanem a csípős ízű chilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. A chili fűszerkeverékek meghatározó alkotója. A mi paprikánknál erősebb, csípősebb, maróbb ízű.

FONTOS! Szívinfarktus gyanújánál az a legfontosabb, hogy a beteg mielőbb a kórházba kerüljön. Ha erre nincs lehetőség, akkor még mindig lehet bízni a cayenne bors erejében!

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider