fejlec

Kudlik Júlia előkerült és így néz ki most!

szerző admin 705 views0

A legendás tévébemondó azt is elárulta, hogy az életben mi számára a legfontosabb dolog.

Kudlik Júlia közel húsz éve Szentendrén él visszavonultan. Már rég felhagyott a tévézéssel és a kollégákkal sem tartja már a kapcsolatot. Nem rég egy könyvbemutatón viszont újra a közönség elé lépett!


Hiába él az egykori bemondó civilként, az emberek még most is szeretettel gondolnak rá és megragadnak minden alkalmat, amikor személyesen találkozhatnak vele, amire egy könyvbemutatón került sor.
A rendezvényre érkezőket nagy mosollyal és szeretettel fogadta a legendás bemondó, és mindenkihez volt egy kedves szava. A 77 éves Kudlik ma is jó formában van, a külseje kifogástalan, mint azt tőle megszokhattuk. A profizmusa sem változott ennyi év alatt, és a tőle megszokott könnyedség jellemezte.

/Fotó: Czerkl Gábor

Kudlik Júlia a könyvbemutatón

Kudlik Júlia a könyvbemutatón nemcsak kérdezett, de néhány gondolatát is megosztotta. Elárulta azt is, hogy az életben számára mi a legfontosabb.
Az élet lényege a szeretet, amit csak szeretve lehet megtanulni. Az a valaki, akit nem szeretnek, egész életében keresni fog és vágyódni valami olyan iránt, amit nem kapott meg. Úgy kell szeretni, ahogy a másiknak jó és nem úgy, ahogy nekünk. Persze nem vagyok ebben teljesen biztos, de ezt tapasztalom.

Kudlik Júlia a péntek esti könyvbemutatón /Fotó: Czerkl Gábor
Aztán a hithez való viszonyáról is őszintén vallott.
Sajnos, a hit a mai világban eltűnt, pedig nagyon fontos dolog, Hogyan juthattunk el ideáig? Hogy lehet hit nélkül élni?

A bemutató után Kudlik Júliát elárasztották gratulációkkal.

►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS. KÖSZÖNJÜK! ❤

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider