fejlec

Egy nyugdíjas a koronavírus hisztéria miatt jól kiosztotta a politikusokat a facebookon!

szerző admin 4 489 views1

NYÍLT LEVÉL A POLITIKUSOKHOZ


Tisztelt jobb- és baloldali országrontók!

Meddig akarjátok még folytatni ezt a csúf játékot és az emberek megnyomorítását? Mire jó ez, amit megint velünk műveltek? Miért akarjátok most már totálisan hülyének nézni a nyugdíjasokat a gyalázatos propagandával és a döbbenetes intézkedésekkel?
A hazugságokkal eddig főleg bennünket, nyugdíjasokat vettetek célba és ugrasztottatok egymásnak, DE EZ NEM VOLT ELÉG!? Most már mindenkit meg akartok félemlíteni és rettegésben tartani?

Ez az egész járvány hisztéria több áldozatot fog követelni, mint aki valóban beteg lenne tőle. Most már csak az nem látja ezt, aki a hazug hazai médiát és propagandát követi. Egy aljas manipuláció az egész, ami csakis nektek jó, hogy az embereket még jobban félelemben tartsátok és kihasználjátok.
Pedig a konkrét tényeket és adatokat látva, Magyarországon senki sem halt meg tulajdonképpen a koronavírus miatt, ami itt is jól nyomon követhető: https://koronavirus.gov.hu/elhunytak

A híresztelések ellenére olyan embert még senki nem látott, aki valóban a vírusnak lett volna az áldozata. Olyan ez, mint Colombo hadnagy felesége a kedvenc krimisorozatunkból, akiről ugyan mindenki hallott, de a mai napig nem látta még senki…
Mennyi aljasság szorult belétek, akik ellenzékiként és kormánypártiként is csak a szavazatainkat akarjátok, de az sosem érdekelt titeket, hogy mit szeretnénk és tényleg mi van velünk. Nem véletlen, hogy ebben a mostani félelemkeltésben is egy követ fújtok, hiszen ez hozná a legnagyobb politikai hasznot az eddig is kiszolgáltatott nyugdíjasoktól. Ha csak rá nem ébred a többség arra, hogy megint becsaptatok, de most nagyon gyalázatosan, a félelemre és a rettegésre épített kampánnyal!

Semmi sem szent és semmi nem érdekel titeket, mert gátlástalanok vagytok, és a hatalom megszerzése vagy megtartása miatt mindent megtesztek könyörtelenül, attól sem riadva vissza, hogy ez mivel fog járni. Pedig ez a járvány hisztéria több áldozatot fog követelni, mint aki valóban beteg lenne tőle, vagy netán belehalna. Egy egész országot tesztek most tönkre, amit 10 millióan fogunk elszenvedni. Miattatok tízezrek fognak tényleg belehalni a nyilvánvaló gazdasági összeomlásba és a kialakulni látszó katasztrofális helyzetbe, a veszteségekbe, a nélkülözésbe, és ami a legborzasztóbb, a mindezekkel járó öngyilkosságok és a bűncselekmények megnövekedése miatt!

Ezt kapjuk most tőletek, mert a valódi gyilkos vírus ti vagytok, még koronázatlanul is, és a legnagyobb károkat és szenvedéseket is ti okozzátok már 30 éve, de most aztán hatványozott erővel. Aljas manipuláció az amit tesztek az emberek félelemben tartásával, aminek most már korosztálytól függetlenül mindenki áldozatává válik, nem csak a nyugdíjasok.
Ti politikusok vagytok a földkerekség legnagyobb és legaljasabb bűnözői, mert nem volt elég, hogy pénzzel, szánalmas adományokkal, utalványokkal és jegyekkel, meg a nagyobb nyugdíjak folyamatos ígéretével próbáltok megvenni bennünket, de most már az egészségünket és életünket is félelmetes kampányeszközzé tettétek…

Végezetül pedig csak azt szeretném megkérdezni a most kormányzó csürhétől, hogy a bevezetendő 13. havi nyugdíjhoz hasonlóan lehetne majd a számlákat is úgy fizetni, hogy 4 év alatt egy havit?
Köszönöm ha meghallgattak, és aki kicsit is hisz és bízik a jövőben, az adja tovább, mert a remény hal meg utoljára – és az sem a korona vírus miatt, legfeljebb a butaságtól…

forrás: https://facebook.com/NyugdijasokCsoportja/posts/145801673612799

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider