fejlec

A nyugdíjasok után már a munkaerőt is Ukrajnából csábítják Magyarországra!

szerző admin 2 079 views0

Mi folyik itt? Ez most komoly? OLVASÓI LEVÉL


A gyerekeink és unokáink kimenekültek külföldre dolgozni, de ahelyett, hogy emberhez méltó munkakörülményeket és jövedelmet biztosítanának a visszatéréshez az elvándoroltaknak, és ezzel megmentenék a szétesett családokat, a hírek arról szólnak, hogy a magát “nemzetegyesítőnek” tituláló kormány helyettük inkább az olcsóbb, és valószínűleg nem túlzottan képzett ukránokat csábítja ide dolgozni!
De persze előre tudjuk, hogy ez is csak átmeneti lesz, és utána ők is továbbállnak, és oda mennek majd, ahol még többet fizetnek nekik Európában. Legfeljebb közben felveszik a különféle támogatásokat, a CSOK-ot az „otthonteremtéshez” stb…

Nyilván hozzák majd a papát és a mamát is, akik meg a magyarországi bejelentett lakcímmel már ingyen magyar nyugdíjat is kaphatnak, és utána meg hazautaznak az ukrajnai házra is vigyázni, miközben boldogan élnek a tízszer nagyobb magyar ingyen nyugdíjból!
A magyar nyugdíjasokat meg tartsák el szülőtartással a gyerekeik! MICSODA ALJASSÁG EZ!?

Homeless woman is searching for food in garbage dumpster. Woman in poverty is searching something in container.

Nem elég, hogy több mint százezer ukrajnai nyugdíjast eltartanak a megkérdezésünk nélkül, most az adófizetők pénzén pofátlanul és titokban azért költenek el reklámokra 82 millió forintot, hogy idecsábítsanak dolgozni akit csak lehet Ukrajnából! Innen meg elüldözik a fiataljainkat, és közben még szülőtartásra is kötelezik őket!!

Tényleg ennyire gazdagok vagyunk? Mi mindenre elég a magyar költségvetés: stadionokra, kisvasútra, focicsapatok támogatására, kölcsönökre Mongóliának, az ukrán meg a román nyugdíjakra  stb…?
Nem csoda, hogy ezután arra már nem marad pénz, hogy az egészségügy és az oktatás rendben legyen, hogy a gyerekek ne éhezzenek, meg a budapesti metró végre jól működjön, és még sorolhatnánk mire nem jut az értelmetlen pazarlások miatt, amik CSAK EGY CÉLT SZOLGÁLNAK: A SZAVAZATOK MEGSZERZÉSÉT A LEKENYEREZETT EMBEREKKEL!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider