fejlec

Novemberi kedvezmények

szerző admin 1 066 views0

 A miskolctapolcai Barlangfürdő Európában egyedülálló, hiszen karsztban ilyen magas hőfokú víz nem található másutt.


 A termalfurdo.hu által szervezett közönségszavazáson az Európában is egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdő lett Az Év Fürdője 2016-ban. Gyere gyógyulj, élvezd!
miskolctapolcalegi4
Páratlan élmény a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta levegőt. Gyógyhatása  elsősorban a gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető. A 30-34°C-os vízet főként ízületi betegségekre ajánlják, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, így akár gyermekeknek is lehet benne fürdőzni korlátlan ideig.
_oreg_barlangi_medence
Élmény a természet alkotta barlangjáratokban fürödni,  élvezni a sodró víz kellemes masszírozását, hallgatni a csillagterem visszhangját, és gyönyörködni az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáiban.
furdo2

A fürdő gyógyászati részlege a Barlang Aquaterápia  gyógyítja és enyhíti a mozgásszervi panaszokat. A minden igényt kielégítő szolgáltatásokat azoknak is ajánljuk, akik megelőzés, felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, hogy egy kellemes, kényeztetős nappal jutalmazzák magukat.

  • Minden szombaton 19:00-23:00 óra között Pezsdítő szaunaestek a Miskolctapolca Barlangfürdőben.
  • Novemberben a frissítő – és nyirokmasszázs árából 10%-os kedvezményt biztosítanak a Barlang Aquaterápia részlegen.

_barlangban_hid

wellness-szauna_1

Szaunázás az egészségért

A fürdőben  lávaköves finn szauna, gőzkabin továbbá  infraszauna, valamint a 16-18 °C-os merülő medence várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket.

 

orvosi-gyogymasszazs

Masszázslehetőségek

  • A frissítő masszázzsal oldják a gerinc, váll, és a nyak területén  visszatérő, vagy állandó fájdalmat okozó izomba zárt feszültségeket, görcsöket, csökkentve a fáradtságérzetet, de betegségmegelőző hatással is bír. Javítja a vérkeringést. A kezelés jó minőségű masszázsolajokkal, krémekkel, kézzel történik.
  • A nyirokmasszázzsal  a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat távolítják el, megszüntetik az ödémát (duzzanatokat)  fokozva ezzel  a szervezet ellenálló képességét. Hatására felgyorsul a salakanyagok kiürülése a szervezetből. A kezelés aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású is.

allerg

Allergiakezelések

Ezek alternatív lehetőséget nyújtanak allergiás, idült felső- és alsó légúti megbetegedések, bőrgyógyászati, illetve idült ízületi gyulladások esetén. Segítik az immunrendszer és az idegrendszer – különös tekintettel a vegetatív idegrendszerre – harmonikus működését. Segítséget nyújtanak a dohányzásról való leszokásban is.

 

Manikűr, gyógypedikűr és halpedikűr, mint érdekesség

Utóbbi esetben a medencében úszkáló halak veszik kezelésbe lábait, enyhe mikro masszázst végeznek rajta, és eltávolítják sarkáról, lábfejéről a bőrkeményedést. Röpke fél óra alatt bababőr finomságúvá válik a lába!

mani
halpedipedi

Így leszünk a nap végére ugyan kellemesen elfáradva élményekkel gazdagabb, és kicsit újjávarázsolva,  feltöltődve testileg-lelkileg!

 

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider