fejlec

Idén már nem lesz fürdőbelépős pályázat a nyugdíjasoknak!

szerző admin 3 612 views0

Csendben összevonták az üdülési pályázattal, annak viszont már lejárt a jelentkezési határideje…


Korábban pályázhattak a nyugdíjasok kedvezményes fürdőbelépőkre, de idén ezt már nem tudják megtenni, mert összevonták az üdülési pályázattal, aminek már lejárt a jelentkezési ideje.
Az Erzsébet-programban máskor ilyenkor írták ki a fürdőbelépős pályázatot, de idén ez már nem lesz, mert kiderült, hogy 2017-ben külön nem hirdetik meg.

Legelőször 2014-ben 2 hét után le is kellett zárni a pályázatot, mert csak 15 ezer jelentkezővel számoltak. A következő években már megemelték a keretösszeget, és így kitartott a jelentkezési határidő végéig.
A pályázati feltételek hasonlóak, olyan 60. életévüket betöltöttek jelentkezhettek, akiknek nem haladta meg a nyugdíja a 147 ezer forintot, és más adóköteles jövedelme nincs. 2500 forintos önrész befizetéssel kb. 80 hazai termálfürdőbe lehetett jegyet váltani több alkalommal.

furdo13

Egy tavaly őszi TV2-es interjúból derült ki, hogy már nem lesz fürdőbelépős pályázat, igaz ez csak mellékesen került szóba, és Lénárd Gábor, a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány stratégiai tanácsadója beszélt erről.

Megemlítette, hogy az üdülési pályázattal már olyan helyekre is el lehet jutni, ahol termálfürdő van. Ez nem elszólás volt, mert fürdőbelépős pályázat már nem lesz, ugyanis Lénárd elmondása szerint összevonták ezt az üdülési pályázattal.

furdo14

Mivel a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők számára meghirdetett üdülési pályázat jelentkezési határideje tavaly lezárult, ezért aki ezt a módosulást korábban nem vette észre, az most lemarad a kedvezményes fürdőbelépőkről!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

 

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider