fejlec

Nem csak a húszéveseké a világ…!

szerző admin 1 553 views0

Idén már 8. alkalommal rendezik meg a népszerű Nyugdíjas Expót a megszokott helyszínen, a budapesti SYMA csarnokban, ahol tavaly 11 ezer látogató volt.
A lakosság harmadát az 50 év felettiek teszik ki. Egy részük még dolgozik, de már gondolnak vagy készülnek ők is a nyugdíjas évekre. Nekik és az idősebbeknek, a nyugdíj mellett dolgozóknak és az aktív életet élő nyugdíjas embereknek szól ez a rendezvény, amire szeretettel várnak minden érdeklődőt 2016. november 25-26-án.
A kiállítás megrendezését aktívan segítő idősszervezetek szerint a mai nehezebb időkben nagy szükség van az idősek életével és mindennapjaival foglalkozó kiállításokra és rendezvényekre, valamint a hozzájuk kötődő médiára.


A Nyugdíjas expón a látogatók több száz szolgáltatóval és termékeikkel ismerkedhetnek meg, melyek az egészségmegőrzést és az életminőség megtartását szolgáljak. Sok kedvezményes üdülési és programajánlat között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

expo1

Idén kiemelten az idősbarát szállodák, a gyógyfürdők és a vendégváró helyek bemutatása a cél, de a tervek között szerepel az internethasználat bemutatása is. A hideg téli napokra színházi estéket és remek programokat kínálnak, és lesznek meglepetésvendégek is, akik az expó jó hangulatát garantálják majd.
Az alapvető cél, hogy minden látogató jól érezze magát a Nyugdíjas Expón! A rendezvénnyel az 50+-os korosztály életminőségének javítását szeretnénk segíteni0 és, felkészíteni őket is a boldog nyugdíjas évekre.

Látogassanak el Önök is a 8. alkalommal megrendezendő Nyugdíjas expóra, a korosztály legjelentősebb országos rendezvényére!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Facebook Hozzászólás
fent_slider
fent_slider